ok - check

nu är jag ganksa ok så jag tänkte springa och packa min väska och åka med pappa så han lämnar mig hos min emma så jag sussar där inatt ! trevligt trevlig, höörs i morn puss ochkraaam

bättringsvägar ........

jja jag tog en panodil och en lingongrova innan . hjälpte faktiskt lite känner mig lite piggare , snart kommer pappa hem och han ska köpa med sig yoghurt och köttfärs till mig ! svårt att äta ngt annat när man har ont i halsen. Jag vet inte om jag ska stanna här inatt eller om jag ååker till falsterbo. ska i alla fall snacka med morfar idag så vi kan bestämma om vi ska komma och när helt säkert idag . så besked får ni ikväll gud vad jag hoppas på att vi åker !  ha det bra så länge ska försöka tugga i mig en banan nu och se ett OC avsnitt .

kram

gårdagens



JeansTights- VeroModa
Linne- GinaTricot
Kofta- GinaTricot
Armband- HM

.

bloggtorka för tillfälligt , ska skärpa mig ... håller på med desginen också  VÄLDIGT TRÅKIG FÖR TILLFÄLLIGT !

NEEEEEEEEEEEEJ LÅT MIG INTE BLI SJUK NU !

jag som täänkte resa ........ ja får väl vila nu så jag är frisk nästa vecka då en överraskning väntar  !
asså jag svälter jag kan inte ens gå till köket och bre en macka då svimmar jag helt snurring när jag reser mig  , aja får väl ligga här till brodern stiger upp så får jag fråga snällt om han kan fixa åt mig . min lillia älskling ligger här sidan om mig också gud vad länge sedan jag såg han  ! 
 

här får ni en bild på älsklingen och my broootha !


det jag mindre

gillar är när man väl är duktigt så kommer inläggen inte in . igår skev jag bara en gång men ändå . idag har jag inte haft någon data så inte någon uppdate idag iheller lovar att jag sak bli bättre  !
härlig dag idag med trevlig umgänge ...... massa nya saker med migg hem också- hihhi !

hööörs sen :)

godnatt :)

nu tänkte jag krypa ner sidan om min emma och sova .

jag är tbx efter alllt.....

nu är jag äntligen tbx . efter trafikolyckan och allt annat som har hänt  , orkar inte skriva just nu allt som har häänt men nu fortsätter dagligen upppdatering .   hoppas ni inte slutat läsa ser  statestiken fortfarande är hög så hoppas bara ni stannar puss på er hööör senare  ! :)

här får ni en bild på det jag saknar mest just nu :)


jag är tbx , och stannar nu ett tag :)

jag är tbx från åhus och extremt mycket vila. sen jag skrev sist har jag bara varit i åhus och tagit det lugnt och sen vilat i ca 89 timmar ! om man kan utala sig så . hahahha , men nej inte mer har hänt . nu tänkte jag dra ut en sväng med min kusin och köpa lite nödvändiga saker till jobb i morgon och hämta lite saker hemma .

check lista -

*packa till åhus
*städa
*tvätten-
*ringa mamma-
*ringa farmor -
*skiicka vinnar mail (tradera)
* ringa morfar (angående norge )-
*skriva klart CV-
*slappna av och leva livet



detta som inte är bockat måste jag bli klar med ikväll. sen när jag väl e färdig ska jag slänga mig i min ny bäddade säng och trycka på tv:n och ha datan i i sängen och mobil i underhållande och min goda kalla smooothie jag köpte p ica i går ! det kallar jag att leva livet .

nä nu kan jag inte sitta här och dra ut på tiden . höörs sen :)

nu syyyyns dom tack gode guuuud !

jag som har tyå skrivit 15 inlägg och dom har inte kommit upp ?och jag skulle blir bra på att uppdate .  vad e det ? är det någon mer än jag som har klydd ? skitsamma jag orkar inte skriva så mycket mer än att jag har jobbat hela veckan och jag är sjuuuukt sliten . just nu städar jag och i morgon blir det åhus, så det blir bara uppdate på morgonen och på söndag kväll hoppas ni klarar er.  bilder ska också  komma .  nej nu ska jag inte sitta hära måste bli klar för ikväll ska jag nog till min faster och laga mat : ) 

 puss och kram


 någon förslag jag kan göra på bloggen ?

veckans favorit blogg-

ja nu tänkte jag köra igång med veckans bästa blogg :)

så alltså veckans blogg är -http://boho.blogg.se/

Får väl testa med en mobilblogg i

2d7599d83d96089fead2cd89a3ddf16f.png

Kolla varifrån!

Får väl testa med en mobilblogg i stället i med inget vill som jag vill . Jag som vatt så duktig att uppdatera så finns dom inte ! E det mer än jag som har problem ? Vet ni vad som kan va felet ? Kram vi hörs


ändrade planer ...

jag och sara bestämde att imorgon när jag kommer hem så sticker vi ner till stan och fixar med utdelningen då istället . om det e fint väder blir det säkert sol och vad i poolen   ! börjar känna brännan i ansiktet från idag också  , men snart e man brrruuuuuuunnnnniiiiis ! :D  we like . nä nu ska jag stänga datan sen slå på tvn och sen sussa ! Godnatt sov gott för det ska jag göra sidan om min älllski ( som vanligt ) får jag väl säga nu . vi har sovit med varandra i över en vecka . 

 puss och kram


hålltummarnaförosstvå!

nu har jag och sara ätit och precis gjort klart det sista på våra CV (personliga brev) så nu tänkte vi sticka en runda i stan och lämna in det lite var som ! hiihihih hoppas på ngt inte så slitsamt som böste ! jajaj förövrigt ska jag ditt i morgon också men sara stannar hemma med hunden. så e jag hemme vid lite över tolv i morgon .

 nej nu måste jag sticka hejdå !

så himla skönt ....

att bara slappa en hel dag efter några timmar på jobbet ! kom precis hem från emelies pol legat där sen jag skrev sist . idag frågade jag pappa om vi inte kunde äta pizza och han va så snäll och sa ja ! ska bli gott. så nu e han iväg och hämtar det . vet inte rikigt vad som händer , vill inte jobba själv i med sara inte ska mer emelie ( en annan ) skulle kanske böörja istäället ! hoppas det sen kanske emma också så då blir det roligare. jaja . inget roligt att lägga ut dagen outfite nu i heller för det är en vanlig slappig t shirt och mjukis byxor halva dagen och bikini halva dagen , men  vi höörs sen för nu ska jag hoppa in i duschen  kram !
 

en dag avklarad , jag går på knä

ja då var jag hemme efter första arbetsdagen . väldigt härlgit när man väl kom hem . i början kändes det som man aldrig skulle bli klar men det blev jag . först plockade vi jordgubbar i två timmar , sen rast och sen sista tre timmarna hacka vi på en åker . sara har redan gettupp hihihihi . hon slutar i morgon ! ja sånt e livet , vill man ha pengar så får man jobba för dom . ! nej nu ska jag gå över vägen och slänga mig i emelies pol skönt efter denna dagen !


Jag är uppe med tuppen :)

nu e jag klar precis ätit och klät på mig , sitter jag här med min äällski och kollar lite tv . farmor kommer om ca 20 minuter och då vet ni var vi ska eller? jo böste grönsaker.  härligt väder idag , ja ingen skarp sol och inget regn i heller . sånt väder ska det va när man ska plocka frukt och grönt annars dör man . nej nu ska jag stänga datan och fixa håret så höörs vi sen .

puss och kram

GRATTIS , tävlingen avslutad !

Grattis Issabelle . www.bellmo.blogg.se  det e den här söta  tjejen som vann veckans blogg. Tycker den är rolig och intressant !




Hoppas ni andra inte blir sura , ni ska veta det va svårt att besluta vem som skulle vinna . Nästa gång kanske det e din tur ge aldrig upp ! Tålamod e tävlarens bästa vän eller hur e det man brukar säga ? 
Tänkte snart dra igång en ny tävling vet inte riktigt vad den ska handla om i nu men men ! :)


nu ska jag släcka och sen sussa :D ! godnatt sov gott för det ska jag göra -

min bror e nog den barnsligaste 17 åringen ??

heeejsan det va länge sedan . men som sakt orkar inte sitta här när det e varmt ute . men nu ska jag försöka skärpa mig. läste ni förra inlägget?  det va jag som höll på och skulle skriva så ringde telfonen och min bror sätter sig vid datan  , och vad gör han ? e så sjukt barnslig och skriver så . snacka om att inte ha något liv.sen glömde jag skriva klart så här får ni ett lite längre inlägg istället . jag väntar fortfarande på bilder från Mimmi. men jaja jag vet ju ändå att han  älskar mig otroligt mycket så   ;D hahahah !  


JAG HAR FÅTT JOBB :D vad säger ni om det ?

wiiiiho , idag när jag har mått som dåligast och bara legat rak lång för jag inte kunnat äta så har jag i alla fall orkat lyfta luren och ringa några samtal. och jag ringde angående sommar / helg jobb :D  och nu har jag fått ett på Böste-grönsaker i böste här i trelleborgs kommun. och ällski och också fått , så vi ska upp med tuppen i morgon 05:15 ska vi stiga upp för vi börjar 07:00 ! Och i morgon kör min snälla farmor oss . Resten av veckan så ska vi sova i min mammas hus och cykla ditt varje morgon , låter roligt va ? :) 


Men det va faktiskt inte allt jag gjorde , för vid 16:00 tiden orkade jag faktiskt byta om och cykla ner till farmor och hälsa på henne . och sen åt jag även där och sen iväg till träningen , va inte med så mycket då jag inte mått bra idag. efter det cyklade vi hem till emelie (som inte e hemma ) och slängde oss i polen i en timme :)  och nu har jag precis duchsat ska snart lägga mig i sängen och kolla på en bra fiilm sen sussa !  
Vet inte om ni orkade läsa allt , men detta e min dag och jag lovar ska bli bättre på att uppdatera !

 puss och kram hörs i morgon bitti när jag stiger upp med tuppen .

vääääääääääärmen dödar mig !

guuuud , mycke man har sovit i natt ?  nej verkligen inte två i en säng i ett rum utan fönster stängd dör . jag trodde jag skulle svimma av i morse när jag steg upp för att öppna vår dör och yterdörren . seriöst 30 grader mitt i natten . man ska inte klaga men när man sover e det jävligt äckligt . i alla fall nu sitter jag här har ätit frukost och lite sånt , och och min älssskiii ska snart hitta på något .     bilder får ni sen .


puss och kram

natti natti !

nu somnar jag sittande igen . hahah . ska lägga mig och sussa med min älski ! ni får fler bilder i morn från fredagen . pluuuuuuuus imorn ska jag och min älskli köra bil yiiiiho ! bilder kommer på det också ! puss och kram hööörs när jag har vakant :) !


bilderna talar för sig själva .....

                     Kvällens ---



Kjol- Gina
Body-HM
Skor-Skopunkten
Silverfläta-JC






Älskar er !

bilder bilder bilder ! får ni för jag vatt så dålig....

jag har inte orkat rent ut sakt . jag har inte haft en ända tanke på att ens starta datan . gud vad det har vatt varmt idag -  man ska inte klaga men det va 30 grader i polen . ska det inte svalka? höhö trodde jag . men orkar inte heller skriva vad som har hänt mer än att  idag har vatt en sjukt trevlig kväll. suttit ute och grillat med några utav mina flickor . vi badade även i polen ! bilder kommer :) . MEN NU FÅR NI BILDERNA FRÅN I TORSDAGS !


höörs i nästa inlägg

E.M.D I TRELLEBORG !

ja precis vad rubriken säger . Ni får i morgon i stället här helt borta , somnar nu  ......

Kolla vem som e i trelleborg ser n

3c582fa57dec931251cd51ab1987bc7f.png

Kolla varifrån!

Kolla vem som e i trelleborg ser ni vem det e ?

Puss och kram


hemma. bilder väntar !

nu e jag hemma från en verkligen sjuukt rolig kväll ! hahaah checka bilden ovan xD! Sara du e duktigt som tar hand om mig ;) . bilderna kommer beskriva hela kvälen . Nu sitter jag och Sara här och vet inte vad vi ska göra. kankse gå ut en runda:) vad vet jag men bilder kommer som sakt . puss och kram höörs igen när vi kommer tbx .

Just nu , haha

0cb97f14ca7f073c3a5b1605a663dc9a.png

Kolla varifrån!

Just nu , haha


ingen uppdatering idag i heller.......

precis som rubriken säger. Men jag vaknade upp hos min Sara eller ja vi blev väckta . Och då va det bara på med bikinin och sätta sig i bilen och åka till Skansarna idag med ! Så himla skönt . Och nu sitter jag här har precis duschat . Tjejmiddag klockan 18:00 hos Ida ! Ska bli trevlig, kvällens outfie får ni senare . Några förslag som jag kan göra i bloggen .??


Fick många kommentarer om allt e bra , och i stället för att svara på alla i ett inlägg. Så svarar jag här :: Jo då allt e bra bara till att leva livet i detta fina väder ! :) Ha en trevlig kväll idag , för det ska jag ha ! Nej  nu måste jag gå och sminka mig och fixa håret . !

Puss och kram hörs när jag kommer hem !


godnatt höörrrs i morgon .....

sov gott  !


midsommar oufiten.....

som jag älskar till max.  vad tycker ni ?




Jeans skjorta - Lindex
Kjol - Gina
Strumpbyxor - Gina
Skor -HM

svar på kommentar :

Anna
Du har en super fin blogg :)
Fått mycket färg än?

Sv: Hiihihi tack !   Ja det har jag faktiskt använder min super olja hihi som e jätte bra jämn och fin färg får du och fortare ;D ! Fick jätte mycket i ansiktet idag ! Men jag jobbar på den .  Kram

en helg hög mobilbloggande....

- ja ! det kan man ju säga . Men e man uppe halva nätterna och sen blir väckt och har bara en kvart på sig , så hinner man inte starta datan ! Nej men såna här varma dagar kan man inte överleva om man sitter inne ! Gud vad mycket färg man har fått förresten ! Ska snart bli duktigt på att lägga in dom också , men jag e aldrig hemma så det går inte så bra . Men ja , tänkte snart lyfta luren och ringa lite . Sussar hos min älsklinng i natt ! pluuus på det . Nej nu ska jag inte sitta här mer jag dör av värme för den delen också ! (man ska inte klaga) funderar på att sova med hunden i natt ! xD . hööörs sen eller i morgon .

puss och kram


Bilden säger allt vad jag gör nu

-99e3d6c9be6d3c693eb5186c1e844cc.png

Kolla varifrån!

Bilden säger allt vad jag gör nu efter en lång dag på stranden och långt jobbigt och varmt tränings pass .


Ingen vanlig dag i heller . Vakna

7518d33fc9bb1bbde41e3243addff1ef.png

Kolla varifrån!

Ingen vanlig dag i heller . Vakna av att saras mamma ringde klockan elva . Snabbt upp slänga i sig en god skål flingor byta om sen blev det doppa sig direkt och jag gissar på 20 grader i dag med för man gick i utan tvekan. Nu ligger jag när steker med min olja i love that . Puss och kram hörs sen .


Haha sara just nu .

0-38a65c7ae21010676572dc67eea9dbb2.png

Kolla varifrån!

Hahahaha jag skrattar ihjäl! Detta e sara just nu .


godnatt .

nu tänkte jag krypa ner till min lilla Sara som redan ligger och sussar :) . Vi stack i från  stranden  vid klockan 20 :00 gud vilken härlig eftermiddag. Då beställde jag och Sara pizza och stack till kolenin och satt där och åt och möös!! Sen nu har vi kommit hem och nu säger jag godnatt. !

kram . hööres i morgon .

Glöm inte anmäla er till veckans blogg ! :)

hur lätt som helst !

RSS 2.0