. i natt somnar jag på en sån här

0-151054e125403013bc2d608cdc5a979b.png

Kolla varifrån!

. i natt somnar jag på en sån här kudde hos fam widarsson. vi har bara inte gjort något :) ätit taco och kollat på idol . samt här gillar vi . har skrivit lite so också i reklamerna :-) hörs i morgon :-)


. som vanligt blir de aldrig som m

1114a5aa2bae968b84072662a4ba796c.png

Kolla varifrån!

. som vanligt blir de aldrig som man har bestämt. men tur är det roliga saker som ändras . laila ringde innan och fråga om jag kunde jobba efter skolan så jag stack direkt ditt och nu är jag färdig där . sitter och väntas på bussen, sen packa när jag kommer hem och så sover jag hos fam widarsson i natt.


sweeet child of maaaaaj !

sitter jag just nu här och nynnar på :) Tänkte resa mig och bege mig till badrumet , måste duscha och sen bär de av til skolan . I dag ska jag inte göra så mycket tror jag   , eller jo efter skolan ska jag städa och packa lite sen ikväll ska jag till Nina och Håkan , sen inget bestämt  .  men vi höörs i skolan :)


såhär såg jag ut igår , min kamera har lagt av ska hämta den idag efter skolan för den är på lagning , så detta är en gammal bild , hade min uggisar och flätat hår  .


blev ändrade planer idag . skulle

0-118c41eaa357c2306bc6cc5b9b328f1e.png

Kolla varifrån!

blev ändrade planer idag . skulle egentligen hem och inte göra något . men nina ringde så vi bestämde att jag skulle följa med dom till malmö . så nu har vi vatt i nästan alla affärer på svågertorp :) och nu är vi på väg hem . fick med mig en borste till min bebis och en present till zander, eftersom han fyller år på lördag och jag ska ditt och fira han :)


usch vad jag har huvudvärk . blogg

0-659dbdba422415f78316b182213ca08a.png

Kolla varifrån!

usch vad jag har huvudvärk . bloggtorka. so nu sen svenska vi hörs när jag kommer hem :)


ni ser vad jag gör nu :-) upps nej

1cdcadce44735de4203a9db4b9091b06.png

Kolla varifrån!

ni ser vad jag gör nu :-) upps nej nu måste jag stänga vi hörs i morgon bitti hajdå:-)


hk avslutad . nu är de bara en lek

19cfdab9bd865be3db99ea47e144bb6a.png

Kolla varifrån!

hk avslutad . nu är de bara en lektion kvar . sen hem och plugga .


mysfaktor på hög nivå . nu ska jag

0-7a13ec5ab12b6d21fb540a5d982de744.png

Kolla varifrån!

mysfaktor på hög nivå . nu ska jag sova en timme sen ska jag plugga :-)


pannooodil tar kol på oss.......




detta skitet kan orsaka detta .....


skitet , fy fan tänk att de kan bli så här när en läkare
ber en proopppa i sig panoodil , fel på hjärnan så man måste bli opereard
när jag har ont i huvudet , ska jag istället för att proopppa i mig
panodil , krypa under täcket !

belinda = miljövänlig

hmm , tror jag i alla fall ! istället för att tända min fina lampa från ikea för att rummet ska lysa upp tänder jag några mysiga ljus i stället  ! nu ska jag packa mitt och cykla hemåt. har fått gjort extremt mycket idag , så häärligt kommer somna gott ikväll ! :) nu e de bara en sak som saknas , fler timmar på dygnet . Vill verkligen inte till skolan i morgon :(men jag får ju träffa mina underbara vänner de är ju en fördel ! i morgon slutar vi klockan tre villket inte är sköönt ! men ack hinner troligen inte träna i morgon i heller ! :( som jag inte gjort nu på extremt länge PGA skolan. nej hem va de jag skulle  CIAOOOOO

LOVE STORY !

TJOOLLLLAHOOOOPPPP ! :) idag är jag pigg , usch vad jag kommer va sliten ikväll ! jag e de redan men ikväll kommer de bli värre . vaknade upp med min bebbiiis idag , han är sååå otroligt gullig , han vill inte väcka en men han kommer och lägger sig med sin bebis noos in till kinden och bara väntar  , och sen lägger han sig ända in till ens kropp . synd de inte kunde va så varje dag :) Nu tänkte jag kliva upp och äta frukost , får väl ta och städa lite också . sen vid halvtvå så ska jag sticka till fam alanampa och plugga , då jag har otroligt mycket läxa , stora arbeten !

kylskåpet kallar !


GIVE ME FIVE !

-- riktigt sugen på att gå till jobbet nu ! men de är inte fförens i morgon bitti :) så nu ska jag först sova några timmar ! börjar 10:00 och slutar 13:30 , efter jobb blir de en runda i stan sen direkt till match , dock ska jag inte spela i morgon i heller pga att jag har varit sjuuk ! triist men så e de i bland . kvällen är oplanerad , puuh snart är de måndag igen !:(




- att plugga än fredag ?

höhö deee är inte min greeej , och de är första och sista gången hoppas jag ! efter skolan va dee direkt hem och plugga från halv fyra till sex , sen stack jag till fam millqvist , träffa lillezander . han är sååå söt ! ja blev inte så länge idag ! men de räcker för att få ett stort leende på läpparna ! nu e jag hemma och ligger och kollar på idol . med tårar ner från kinderna  , och klump i hjärtat ! finns någon där inne som vill komma ut !

CIAO



högsta volym på love story :) på

0-2cc1129bd1a894af634c99b30b9bf5c4.png

Kolla varifrån!

högsta volym på love story :) på väg till skolan . hörs senare.


- av personligasjäl !

som ni har märkt har jag varit borta ett tag nu . och det beror dock av persnoliga själv  , som jag inte vill ta upp här i bloggen ! hoppas jag förbli här nu , saknar kännslan att klicka inte status och inlägg med musknappen ! så härligt att få va tbx i denna världen igen ! har inte hänt mig så mycket , mer än att jag har pluggat . och nu ska jag tvätta bort mitt smink och pusssssa lite tänder sen krypa ner till kooojs :) mys vi höörs i morgon bitti !




4 dygns sömn !

mmmm hääääärligt . har sooovit nu i 4 dygn , nästan i alla fall ! nu känner jag på mig att denna helgen kommer bli perfekt ! har precis bakat två cheescake och städat lite !   I morgon ska jag jobba 10- 14 och sen hem till farmor och träffa lillebebisen linus och äta  god mat ! nej nu ska jag hoppa in i duschen höörs sen !


Lily:s Tävling !

klickade precis in på lilys blogg . och såg tävlingen som hon hade . att vinna pressentkort , som går till nästan alla affärer som finns här i sverige ! jag är i alla fall med och deltar ! hur lätta regler som helst va du också med !


länk till tävlingen : http://lindablom.se/2009/november/avslutad-vinn-500-att-ataboshoppa-for.html#comment




bild lånad av www.lindablom.se

jag sviker er

ja jag vet att jag gör deee , men nu ska jag till akuten ( sjukhuset) för så dåligt mår jag .  statestiken har ändå¨hööjt siig ! neej faaster kallar !

SMÄRTA !

godnatt

triiiiist med .....

sjuuk sjuuk sjuuk blaaa blaa bklaa ! soova sova sova sova vila vila vil knarka lite pandodil sova sova ta lite hostmedecin och sova igen och sen toa och sen tv och sen sova och sen va lite sociall ! och sen äta ! tyyyppp sååå känns mitt liv just nu ! så himmla triist . blääää nu ska vi iväg och ejda lite i alla fall sååå här är det bloggtorka . outfiteen kommer nog sen om jag inte somnar hheheeh påvägen hem ! :) kraaammiisar


hosthosthoost

goodmoorning !

känns hääärligt när man knappt kan prata ! NÄ VERKLIGEN INTE , har soovit på landet inatt . igår blev det massviiiiiis fotografering !bilder kommer när vi har fixat färdiigt dom ! förlåt för igår men har inte orkart ! nu ska vi snart in till stan och handla líte viktigt , och massa hostmedecin för det behövs ! men föörst ska jag hoppa in i duschen min lilla älskling står här och heejar på för jag ska snabbba mig så vi höörs sen :)


Min kropp är sjuk !!!!!!

Ny dag nya tag , är det inte så man brukar säga ? :)
godmorgon fööresten . Igår gick jag och la mig när jag skrev sista inlägget till er , så tänkt jag nu ska jag somna snabbt så jag orkar med i morgon , höhö trodde jag ja , somnade halv två :O??? jag kunde inte sova så himmla sjuuk , bara låg här och räkna stjärnor i taket ! och jag va skit trött . och inte nog med dee jag vaknade halv sju och kunde inte somna om ....... åhhhh jag som har sov morgon idag ! så nu ligger jag här halv klar och väntar på att tiden ska rulla förbi så jag kan springa till bussen ! när jag vaknade tänkte jag guud kunde du inte gjort mig friisk ? men såå gick jag in på toa och harkla och hosta lite och borsta tänderna , ooch viippps så kände jag mig frääsch dock haaar jag otroligt ont när jag hoostar i mina lungor och bröstet men jag tror jag klarar idag bara har tryck i mig en ipren så klarar mig nog till 3 ! nu tänkte jag lira lite musik och ejda en macka , så höörs vi senare . efter skolan ska jag möta sara i stan och sen ska vi hit och packa oh lite sånt och sen blir deee träning dock ska jag inte träna men kolla ! och inatt sooover jag på landet  . Haaa en bra dag kraaaaam :)



GUD HAR GIVIT DE JAG BEHÖVER !

nu är jag pigg men lite smått ont i örat och halsen ! hoppas jag blir friiisk till i morgon jag vill leva denna helgen  . men febern har sjunkit , och det känns sköönt ! :)


anonym sa att om du tar den skyddar du diig , nej jag tycker inte det . mitt val jag ska int ta den punkt slut ! inte nu i alla fall . om fler får den så där ja avlustat något mer nu undrar ?

nu ligger jag är och sneglar på lyxfällan , ska snart fixa lite sen soova så man blir piggis i morgon ! godnatt och sov gott det ska jag göra ! 

VÄRLDENS GÅR UNDER :O ?

Före den 21 december 2012 (211212)

Det är 1141 dagar, 8 timmar, 17 minuter 17 sekunder och sedan blir det slutet på världen som vi känner den i dag



 öhhhhhhhh ????? 

vad ska man troo ? att världen ska gå under 2012 , den nya filmen  handlar om just dee ! sök på google för mer info om just detta  ! ee man börjar undra ,



 


idee

fick en liten sån  panik ideee nu när jag satt här och läste ellinors blogg ! hon la ut bilder på kläningar och skor , och guuud tänkte jag det har jag inte ens tänkt på verken till jul eller nyår ! så jag klickade också in på hm för att hitta det jag vill ! har även hittat ett par från topshop , gud men dom kostar 587 svenska så det blir att önska sig !
gick dock inte att få bild . har även hittat ett par älskiiisar på nelly.com underbara för ynka 149 kr   ! tror de blir att klicka hem dom , 12 cm klack smack !

jag tänkte klä mig i någon av dessa två på nyår  men har dock inte bestäm vilken i nu vilken tycker ni :)??




H&M 99 kr


H&M 199 kr




även dessa från H&M tror de va 349 kr , gillar skor som sitter på foten så man inte glappar , och tycker även de e lättare att gå i sånna här .




men dessa är dock utan spänne där fram men otroligt vackra ! ja en liten funderare  vad jag ska beställa !


vaassau ?

 anonym : tanten skulle ju ta sprutan!! Och hygienen är jätteviktig. Du var ju själv beroende av handsprit och tvål och nu helt plötsligt tycker du det är överdrivet....

Svar : joo hon skulle ta den men så mycket dom går ut med me i media , allt är såå överdrivet , jo och de är jag fortfarande beroende av sprit ! men det är för jag biter på naglarna osv och då är det lättare att ta bort bakterierna med sprit ! för man inte tänker på att man stoppar fingraarna i munnen ! jag tycker media borde dra ner på deee lite ! dom skrämmer ju världen ! sprit förbättrar ju bara det. och jag funderar inte på sprutan så mycket . kanske tar den längre fram när det är fler som har fått det ! tar alla andra den behöver ju inte jag ta den . så tänker jag , va glada ni som har tagit den för jag tänker dock inte göra det !


va inte så oroliga

håller med denna damen , titta och lär !


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5735559.ab

frisk men febern stiger :O !

lågt här och kollade på bonde söker fru , så tänkte jag om jag hoppar in i duschen kanske jag känner mig friiskare . jo det stämmer helt riktigt men så nu precis när jag skulle ta tempen så hade  den stiigit och nu har jag feber :O !!!!  och jag bliir anfåååddd av att gå till köket ! vad e dee med miih ? min dröm just nu är att när jag vaknar imorgon bitti är jag helt friiiisk :) drömma kan man ju alltid göra ! annars har hä inte hänt så mycket har ätit lite kycklingbitar , ris och goooood curry sås :) nu täänkte jag se om där fanns något at smaska på innan jag ska kolla på insidan av mina ögonlock :) puss och kram


 får väl bli ett sånt här goodnatt och sov gott i med det inte går att ladda upp bilder :)



VINN GOODIEBAAG ! :)

Designa in blogg och vinn en goodiebag ! vad säägs om de ? känner du att du vill ,kan och har fördelar vet hur man gör ,varför inte va med i denna "tävlingen" om att vinna din design här på min blogg !


lätta regler

1 . kommentera detta inlägget eller skicka ett mejl till [email protected] att du är intresserad
när du sen får du svar av mig att du e me fundera över en design som skulle passa mig , jag skickar naturligvis bilder  till er som jag vill ha på min blogg  !
2 jag hör av mig till dom som är uttagna och ni ska då va klaara med er design
3 jag lägger upp förslagen här  på bloggen och ni får rösta :)
4 vinnaren får en goodiebag och bli reklamerad här på min blogg plus länkad . och givet vis använder jag den designen du skapade !

lycka till hoppas på  många som vill va med :)



 

ett exempel ( en läsares header)


skor del 5 .





 gåva från min mormor , helt underbara



hmm minns inte var dom är köpte , sköan är dom i alla fall

 



här va dessa jag snackade om som jag hade för 1 år sen som jag var av
med och hittade dom när jag var i källaren visst är dom söta :)?




upppss här är ett par till av favortierna från märket gucci



från skopuinkten



hmm köpte i malmö förra sommaren  .




 klackat från skopunkten !


god hoooost... morgon !

Hej alla ! vaknade för nån timmar sedan men datan har jag verkligen itne orkart starta förens nu  , ligger här helt utslagen  , tänkte jag måste göra något så jag ska snart göra klart ett poff arbete  i med jag inte är i skolan idag ! dagarna rinner iväg när man e sjuk  !  när jag hostade i morse så va det inte trevlig kan jag berätta , första gången jag hooostar blod ! bläbläblä  hoppas jag är friisk i morgon . men om  man mååår som nu så blir det ingen skola i morgon iheller ! jag som vill ditt nunununu ! aja det är inte så ofta man e sjuuk , så lite sköönt e det förrutom smärtan ! nu piper det i mirkron där min riskudde soom är färdig , häärlit en kopp te och lite film heejdå :) höörs sen  ! 



vaaasssadu ?

 
plus en fråga?
du låvar hela tiden att du ska uppdatera med bilder och du ska skirva oftare och mer men det händer inget! jätte tråkigt när man förväntar sig roliga uppdateringar men ingenting händer :C XD


Svar : Om du har läst har jag varit i norge och nu är jag tbx och uppdaterar när jag hinner och när jag känner för det ! jag har även skrivit att min data klyddar vilket jag inte kan hjälpa och jag har inga bilder på min pappas data . jag är även sjuk nu ligger i feber osv då är inte datan min prio 1!
   
 
vad menar du med avstånd?
distans?(OM du ens vet vad det betydder XD (det betyder att man bor långt ifrån varan)
eller någon i parallel klassen som man gillar men inte pratar med?????

Svar :  Jo jag menar alltså om jag bor i trelleborg och den man gillar bor i Umeå ? inte för det är såå men ett exempel !

dagens fråga ?

 KAN  MAN ÄLSKA NÅGON PÅ AVSTÅND ? 
 

vad tycker ni ?



ööhhrrk de blir ju bara värre

det blir bara värre och värre för varje andetag . detta va inte roligt !


JAG ? SVININFLUENSAN !!!

Godmorgon alla läsaare ! igår kväll när jag satt och kollade började jag hosta och hade skiit ont i lungorna och mådde skiit dåligt ! när jag vakande imorse kände jag att något var fel så jag fick ringa till pappsi så han fick ringa till doktorn och boka en tid . stack till doktorn vid 10 min farfar hämtade så satt jag där och väntade sen när jag kom in så snackade vi lite så så sa han det kanske är en symtom för svininfluensan :O oh jag bara öhhh eee vaa ? han bara jag vi får ta prover , så de gjorde jag ! och det visade sig faktiskt att det inte var deee tuuur jag som har varit så kritisk till den jävla sprutan att jag inte ska ta osv ! men jag fick lite tabbletter jag ska trycka i mig och nu tänkte jag susssa här i min säng framför tv  med en kopp te päron/kiwi :) muuummssi ! men gud vad jag har ont imina lungor !  såå heeemskt jag trodde de va lunginflamation  . 



man mår som man förtjänar :)

De brukar min mamma säga till mig , och idag håller jag med på det ! Gud vilken trevligt kväll iiigår. det va längesedan man dansade så mycket :) men det behövdes nu . nu ska jag krypa ner i sängen och hålla söndag för i morgon ska jag upp till skolan , vilket både gillar och hatas . !


här får ni en smygtitt på går kvällen


RSS 2.0