gokväll!

Godkväll bloggen , sitter här vid datan kom precis hem , vi förlorade men vi spelade ändå ganska bra ,får ta nya tag ti nästa match i stället! Jag är sjuuukligt trött så tänkte lägga mig och kolla på en film och smsa lite !
Vet ej om jag skriver mer idag men annars höörs vi i morgon ! pussoheej ! <3

sliten !

Hejsan bloggen , sitter här framför datorn och somnar snart !
Har i alla fall vatt en lugn dag i skolan men e ändå trött . Förs började vi med NO halv klass , vi håller på med grupp arbete , och Ida och Hanna e inte min grupp men dom va så snälla att stiga upp så vi kunde jobba med vårt arbete !
Sen blev det håltimme till halv elva , NO helklass , fortsatte med arbetet . Sen håltimme till tjugo i ett sen Idrott ! härlig dag . Sen blev det bussen hem och nu sitter jag här ! I kväll blir det match .
Ska göra lite tee och äta en macka och kolla på tv , hööörs sen !

OUTFITE !

Dagen OUTFITE !



Linne:Gina
Strumpbyxor :H&M
T-shirt :Vero Moda
Knä strumpor: LINDEX
Sjal: Gina

godmorrning!

Hejsan ! Vaknade för en halvtimme sen unifär , just nu sitter jag har läst några bloggar och kollat igenom BDB . Ska gå och klä på mig och fxa håret , skiter i frukosten och äter i skolan i stället! Idag händer inte så mycket slutar halv två tar bussen hem sen ska jag städa lite och tjäna pengar:D det behöööv penngar nu ! Sen vid halv  sex blir det södan då samlas vi sen blir det en trevlig fredags resa till Kävlinge !
Orakar verkligen inte spela match en fredag kväll , BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
 
Nu ska jag inte sitta här mer så jag kommer förrsent !
Höörs sen .


Ligger här i soffan och kollar på våra bästa år , Mår skit och skolan börjar i morgon , inte det bästa om man e sjuk då ! hörrs sen . PussoKram


godmorgon godmiddag och godkväll!

Ojojoj ! Belinda har inte skrivit idag . Belinda vaknade och var mycket trött sen blev deet lite stress , så han ej skriva i morse. Sen efter skolan stack jag till Emma , vi var bara ute och körde, sen stack vi hem och sen vidare till Mimmis träning . Sen hämtade pappa mig där sen nu sitter jag här och webbar  med Sara och Ellinor Mycket trevlig. Blir ingen dagens outfite , för den e samma som i går kväll förttuom grått linne i stället!
Skriver i morgon ! Godnatt på er !






OUTFIT!!

Dagen outfit kanske inte e den snyggaste , men i med man e sjuukt så orkar man inget annat , !



Linne : Gina
Strumpbyxor : H&M
Tjocktröja: Åhus sommaren 2008

bloggen ! 21:42

tjoooo ! sitter här nu har precis suttit vid bilddagboken en halvtimme , för att svara på kommentarer och gästboksinlägg och kollat på miljontals bilder . Innan idag han jag faktisk med att sätta upp två magnet längder  som jag har satt bilder på här  ser ni , den sitter ovan för min säng :D! Så snart så möjligt ska jag gå ner till expert och fixa ut lite nya bilder  och så ska jag ha ´fler!




en trött belinda!

Hej bloggen ! Efter filmen som jag såg somnade jag och sov hela dagen . Jag kollade på Wallander . Pappa kom hem vid fyra och då åt jag sen blev det träning , fast jag tränade jag bara satt och skrattade åt Sara , för min pappa skämde ut hennes liv ! hahahaha . Men nu ska jag äta nyponsoppa med vanlij glass  och kolla på top model ! höörs seen !

godmorgon!

Godmorgon bloggen !
Vaknade i morse då jag hade jätte ont i örat, så  jag gick upp och tog en panodil , blev ingen skola idag heller för min del ! Imorgon blir det förhoppnings vis skola!
Har legat i sängen hela morgonen och kollat på tv , nu ska jag lägga mig i soffan äta lite och kolla på en bra film tror jag ! Skriver mer sen ,

pussokram


Ligger här i soffan och kollar på våra bästa år , Mår skit och skolan börjar i morgon , inte det bästa om man e sjuk då ! hörrs sen . PussoKram

godnatt!

Sverige vann ! Grattis till dom . drack good päron te till handbollen mycket god! just nu sitter jag och kollar på bröstmjälk till salu , ska gå och byta om sen krypa ner i sängen och kolla vidare på tv !
Imorgon blir det skola , och kankse träning .

Godnattn och kram på er hörs i morgon !


ÄNTLIGEN !

Äntligen funkar min Blogg igen !
´Vet ej vad som var felet men något var det i alla fall .
Både måndag tisdag har jag vatt sjuuk , jag börjar nog få halsflus , men jag ska ti skolan i morgon . Har inte gjort så mycket i verken går eller idag !
Ska dricka lite te och kolla klart handboll ,
Hööörs sen !


EN SJUK BELINDA !

:@ a moment forever .

Min blogg typ funkar inte . Fåår damp . I alla fall sitter hemma hos sara nu och hon typ klockan e fem över halv tre och jag e inte alls trött ! Sitter här och snackar i tele . I morgon . ( idag rättare sakt)  ska jag och Sara kolla på P-95 sen blir det nog träffa Emil och Robin ???  sover väl här i natt också ! Taaack för en trevlig kväll Sara Älskar diig <333








ÄNTLIGEN !

E DET BARA MIN BLOGG SOM INTE HAR FUNKAT????

SÅ HIMLA SUR , den har inte funkat sen i söndags . Så förlåt fööör jag inte har skrivit såå mycket ! Fåår forstätta nu då !

Idag blev det bara skolan till halvtio. Fööör jag fick huvudvärk, så jag fick gå hem ! Så jag har inte gjort så mycket ,
Skriver mer sen .. Haj mmme er ! <3





Trött Belinda!

OJ OJ OJ !
Vad Belinda är trött, hon han verken skriva eller lägga in bilder igår !  Skulle egentligen till stan , men blev ej så mamma kunde inte köra mig så :@ ! Det får bli ti helgen istället .  I alla fall igår kom AG och nån annan hit . annars har jag och min bror bara sutit och snackat! Vid tolv gick jag och la miig ! Låg och smsade och snacka i telefon till klockan två ! Sen skulle jag gå ner på toa , satt min bror och åt mackor och spelade tv-spel . Så jag satte mig ner och kollade på han och tog två mackor ! Sen gick jag upp och la mig igen !

Vaknade vid halv tolv idag , gick upp skulle sätta mig vid datan men den funkadeinte :S , så jag tog en macka ,lite yoghurt och ett glas apelsin juice ! Satte mig och kollade på Körslaget ,har precis suttit och frågat Ida Frank om hennes underbart fina mobil , som jag kanske ska köpa. Ida en trevlig söt tjej !  Just nu sitter jag och kollar på Lets Dance ! Ska snart hoppa in i duschen , sen klockan fyra ska jag in till stan och kolla på Trelleborgs Revyn med Sara bby ! Skulle träffa Oscar men får se hur det blir med det .Ska sova hos pappa inatt i alla fall! Slänger in bilderna ivkäll istället .
Vi hööörs seen puss haj !



Godeftermiddag Bloggen !

Tja Bloggen . Han inte skriva i morse när jag vaknade. Skulle upp och spela match vaknade tio över elva var sattan ta mi trött , undrar varföör?
Jag somnade på soffan typ vid halv två när jag väntade på min broder , typ vid halv tre vakande jag av att han och hans kompis kom  hem !  LITE PACKADE OCH SÅ MEN VAD GÖR DET !
Sen gick jag och la mig , även dom två alkisarna ! Hahah Johan hade världens snyggaste täcke ,HOST HOST
han hade en bäddmadrass som täcke:O och så sov han på en madrass utan lakan och en fin fin kudde !
HAHAHAHHAHAHAHAH . Jag kom till södan i dag typ vid kvart i tolv det var ju samling tolv så !
Matchen började klockan ett , och vi spelade SKIT BRA TJEJER , men blev förlust :/  Sen kom jag hem  nu för ungefär två timmar sedan . Men då skulle jag klä på mig andra kläder och sminka mig och sånt , så nu e jag klart sitter här sidan om min bror och gör ingenting . Blir väl hemma idag för min bror pallade inte för göra någonting , AG ska komma hit till Dennis en stund , vet ej vad som händer sedan !

lägger in några bilder sen  hejdå så länge hörs seen !

Ligger här i soffan och kollar på våra bästa år , Mår skit och skolan börjar i morgon , inte det bästa om man e sjuk då ! hörrs sen . PussoKram

Godnatt!


SLÄNGER IN EN BILD PÅ DENNA SKÖNNHETEN MED !





Sitter här och webbar med Sara , väntar på min bror som kommer snart . Har snackat med lite folk vill va med brodern min i morgon  men han e så tråkig! Ville träffa AG men får se hur det blir med det , se vad min tråkiga unge till broder vill !
Har i alla fall haft en trevlig dag idag  , blivit lite sms beroende med , sedan klockan ått till typ tolv har jag skickat 400 sms????  BELINDA GOES CRAZY . fast jag har ändå grattis sms så skitsamma, Nu e kameran färdig laddad ´, så nu kan man klicka fram lite bilder i morgon  ! GODNATT PÅ ER , skiver det nu för jag orkar inte skriva mer sen .


PUSS O KRAM


Snart ny dag!

Tja bloggen , sitter här och väntar på att Dennis ska komma hem och så smsar jag med en massa trevligt folk !
Dennis kommer mellan 1-2 ,  sa han ! Har inte gjort så mycket sen sista jag skrev , sutit här och haft trevligt med folk och håller på att ladda kameran så man kan slänga in några bilder på bloggen i morgon !

Ha det trevligt så länge , försöker skriva innan jag går och lägger mig !





Foto på mig och sara ! hösten 2008 bilden tagen av www.ellinor92.blogg.se

God Kväll Bloggen !

Hej bloggen ! Nu har alla paren dansat klart  ,  Vad tycker ni om lets dance?
själv tycker man det är roligt , fan vad världens starkaste man ska va duktigt då för att väga 150 kg och vara 2m :O! min bästase bror stack precis till Gislöv för att träffa några kompisar , men han kommer hem senare sa han och får väl verkligen lita på han ! Frågade precis han om vi kunde på fest i morgon , hans svar blev.

- Kanske det !
och flört belinda svarar
- Men du är bäääst bror du sa ju att jag skulle få följa med nån gång , nån gång ska bli den första :D!
- Jaja vi får se !


Man kan ju hoppas på det bästa , ÄLSKAR min bror Dennis bara så ni vet!




Hejdå så länge , höörs snart igen !

Tröött!

Sitter här sidan om min bror , som jag saknat sattan , för han e aldrig här när jag e här men nu äntligen e han hemma !!!! och har precis ätit , innan det har jag tränat . Första träningen på en månad JOBBIGT , om jag får säga det ! I morgon blir det match på södan klockan 13:00 KOM OCH KOLLA !!!!
Efter matchen i morgon vet jag ej vad som häner , hoppas brodern min ska FESTA??


Hööörs sen bloggen PussOkraM!





Träning !

Tjaaaa bloggen! 
Sitter hos Elin vi haar ätit glass , och sitter nu kollar på  det galna Johan Palm faneet?? hur kan man bli så galen?
I alla fall ska cykla hem nu snart packa väskan sen bär det av till träningen , vet ej vad som händer ikväll , kanske hänger med broder nån stans!

hööörs sen efter träningen  !  Haaaj me er "

Tja Bloggen !

Heeej allihopa, slutade skolan typ halv ett just nu e jag hemma hos Elin. Vi gör ingenting speciellt , ska ta glass nu . Ska i alla fall träna ikväll och spela match i morgon!
Skriver mer sen , PussoHAJ

GodMorgon!

Hej bloggen !  Vaknade precis , har klät på mig och fixat håret . Skulle egentligen ta bussen här i från till skolan men orkar verkligen inte det , så mamma ska köra mig till pappa så får pappa köra mig till skolan vid kvart i åtta istället ! Idag mår Belinda utmärkt , och ska förmodligen träna OCH spela match i morgon !


Hörs sen PussoKram

GODNATT!

GODNATT ! tänkte gå och lägga mig nu så man orkar med att stiga upp i morgon , blir skola för min del ! Ska försöka hinna skriva i morgon innan jag sticker ! 




pussokram

nuläget!

Sitter här och kollar  på Sing A Long , mår inte så super bra och vet ej om det jag har smittar , så vet ej om det blir någon skola i morgon ! Ska i alla fall till doktorn på måndag , och då blir det också ringa MC Donalds om det e matförgiftning !       Ska snart plocka fram lite kläder, ifall jag ska till skolan i morgon .



Pusshaj!




Trodde fel !

Trodde jag skulle bli bra ! Elin kom hit för jag mådde bra , sen när vi satt där i köket bara allt kändes konstigt i magen igen , Elin fick ont i halsen och kunde knappt svälja ! Så hon tog precis bussen hem . Vi han inte göra så mycket kolla på tv och sitta vid daatan , sen upp och kolla på mitt (fina) rum ! HOST HOST , Det som snart blir fint ! Sen äta lite , mer han vi inte . Vi får träffas en annan dag i stället !

MATFÖRGIFTING??

Sitter här och vääntar på Elin hon ska komma hit , så ska hon hjälpa mig att städa!
Har även pratat med mamma,  jag har symtomen för MATFÖRGIFTNING , så har kanske det . Det var bara för den jävla hamburgaren på MC Donalds i Landskrona .  Ska ringa till dom i kväll , och till läkartele!

Höörs sen pusshaj !

MAGSJUKA???



Ligger just nu här i soffan och kollar på tv , äter en macka och dricker juice !  Jag mår skit , mamma trodde jag hade Salmonela? men vet ej riktigt hon ska ringa doktorn när hon kommer hem . I morgon börjar skolan och man vill ju inte va sjuk då !  Hööörs sen PussoKram

Hej !

Har bestämmt att jag ska börja blogga nu , hoppas jag lyckas !

RSS 2.0