NYÅR -Hos Emelie !!!

Hann inte slänga in en bild på dagens men nu är jag i alla fall hos Emelie och vi ska snart äta sen ska vi nog träffa Sebastian och Wille. Efter det blir det väl kolla på alla raketer osv. Bilder får ni i morgon ska fotas mycket. Inte mycket mer att säga så vi hörs senare !

puss på min Emelie !

ca 10 h sen har vi ett nytt år

Börjar tänka lite på året som har gått funderar på både de bra och det lite sämre, detta året har runnit iväg.
Steg upp för ca en halvtimme sedan har ätit frukost och nu lyssnar jag på red red wine på högsta volym och dricker Malva. Ska hoppa in i duschen snart mår lite bättre idag men kroppen är inte 100% i form men det är jag, så det kommer nog bli en lyckad kväll i alla fall. Jag befinner mig först hos Fam Hansson sen springer vi nog över gatan och besöker grannarna ! Kvällens outfite kommer efter duschen.


Höörs snart  pusselismaackkkkk !


dejta kudden skulle va skönt nu !

Och det ska jag göra med !

Puss Så hörs vi i morgon pigga och glada med fina och bra nyårs löften !

bilden bjuder min mammii och stiffe på !

vaaasssadu ?

Anonym:
var köpte du skorna och jackan ? kan du inte skriva ut när du köper saker, VAR du köpt dom. mycket roligare läsning och inspiration!

tack i förhand!!
hoppas du fortsätter blogga nu!!


SVAR : Dom skorna med högplatå har jag köpt på DinSko och dom andra med nitaar där bak och rosett där fram är från Scorett jackan är från Cubus !

Ska ta åt mig vad du har sakt så ska göra det nästa gång , kul att ni uppskattar att jag har börjat .
jag fattar inte hur många minnen detta kan ta fram....

Satt och läste trelleborgsallehanda precis och såg att Kajsa min gamla BÄSTAVÄN va med i tidingen och efter jag läst så rannnnn tårarna bara ner och dom stoppar inte. Helt otroligt en lång historia vadd denna tjejen betyder och så många minnen vi har. OBeskrivligt oretvisst att en sån här underbar tjej ska drabbas av detta. En tjej med enorm styrka och vilja. Tänk om alla människor kunde tänka på mer än sig själv precis som Kajsa hon är verkligen en HJÄLTE rent ut sakt.En ängel för Barncancerfonden

Ett hus i Norra Gylle sjuder det av skapande, entreprenörskap och en vilja att hjälpa. Där tillverkar 14-åriga Kajsa Albrecht änglar till förmån för Barncancerfonden. På ett par månader har hon redan fått ihop mer än 25 000 kronor.

NORRA GYLLE. När Kajsa var sju år drabbades hon av en tumör i hjärnan. Tumören avlägsnades, men operationen och den efterföljande strålbehandlingen har gjort att hon har problem med balansen och svårt att gå längre sträckor. Hon lider också av hjärntrötthet, särskilt på kvällarna.

– Hon har gjort stora framsteg efter operationen. I början saknade hon helt motorik och fick lära om allt från början. Alla bitar har inte fallit på plats, men hon kan betydligt mer än vad vi hade förväntat oss, säger mamma Ann-Louise Hult.

Men trots sjukdomen är Kajsa en tjej med enorm energi och skaparglädje. På en dag kan hon utan problem tillverka 100 änglar, som hon gör genom att trä små pärlor och andra smyckestillbehör på en hattpinne.

– Det började med att mamma köpte en, och jag tyckte den var så söt att jag började göra egna. Jag började sälja för skojs skull till kompisar, och sedan började det komma in beställningar, berättar Kajsa Albrecht.

Kajsa började lägga ut plattor med smycken på skolor och arbetsplatser och snart gick smyckena åt som smör i solsken.

– Hon får mejl med förfrågningar och beställningar varje dag, berättar Ann-Louise Hult.

Varken hon eller Kajsa hade kunnat ana vilket gensvar änglarna skulle få. I dag har Kajsa tillverkat runt 1 800 exemplar, och de flesta är sålda.

– Det är helt otroligt. Med tanke på hur många vi sålt så verkar det vara årets julklapp i Trelleborg. Inga spikmattor här inte, säger Ann-Louise Hult och skrattar.

En dag hörde en kvinna från Norrtälje av sig. Hon hade fått en ängel i present av sin granne och blev så förtjust i ängeln att hon beställde 20 stycken.

Kajsa säljer smyckena för 40 kronor styck, av pengarna hon får in går hälften till Barncancerfonden. Målet var att samla in 10 000 kronor, men redan nu är hon upp i mer än 25 000.

– Jag hade egentligen bara tänkt hålla på till jul, men jag fortsätter nog lite till. Ibland kan jag bli lite trött på det, men när jag känner mig pigg kan jag vara jätteivrig på att tillverka mina änglar, säger Kajsa Albrecht.


mys onsdag.....Förlåt för dåligt redigering men ser himmla trött och sliten ut på bilden min nya mysdräckt ROSA perfekt jag älskar den!Mina andra nya älsklingar shiiiit vad jag älskar dom! Nitdetaljerna är från scorett och även dom är nyaHär e dom jag köpte för någon vecka sen. Dock ej använda i nu får inviga dom i morgon på nyår
Skinjackan som jag köpte i malmö i fredags RIKTIGT NÖJD, kläderna kommer efterhand jag har dom på mig nu ska jag stänga här maten väntar.....får se vad mamma bjuder på idag, höörs en !feber och halsont allt känns ändå....

PERFEKT ! bloggen är klar jag har haft en paus och är ni redo igen, handlat mycket fint och massa fina julkappar i morgon är det nyår och idag ska vi måla klart  mitt rum, hur bättre kan de bli ??????
inte ett dugg. tänkte fota min nya loovers också sen får jag väl fota det jag har handlat i malmö . och före efter på mitt rum. Det känns verkligen rätt nu att komma tbx. Och designen är det min underbara vän www.idanicoline.blogg.se tack så mycket , hon är super duktigt på designa det ända mer jag ska ha här nu är en information till vänster. 

nej Stefan kallar måste hjälpa till på rummet höörs sen !

öh frågetecken. jag ligger här och

0-517672344832bb83fbd652d2679467b9.png

Kolla varifrån!

öh frågetecken. jag ligger här och försöker fixa min blogg . dock lyckas jag dåligt :-) nu ska jag fixa lite sen sova ska upp tidigt fast jag är ledii :-)


har shoppat lite :) ett par pumps

-92dc6684efcabb13467be3e961e5f29.png

Kolla varifrån!

har shoppat lite :) ett par pumps med nitar ett par svarta jeans med dragkedja ett par tights med nitar och mina efterlängtade tights med skinlapp från på benen . och en sjukt snygg kläning med nitar den också :-) Tack mammii älskar dig <3


RSS 2.0