Just nu ! Ligger jag här på stran

0-3ba7985b3a0763db8ba67b8f9c5032f5.png

Kolla varifrån!

Just nu ! Ligger jag här på stranden och steker. Sjukt varmt fast klockan e fem . Vattnet är också väldigt skönt . Skulle gissa på 20 grader . Nu kommer snart min sara hit och håller oss andra sällskap .
Puss och kram hörs sen .


Godmorgon bloggen eftersom jag int

4f297e35721070fb794d0b415041c279.png

Kolla varifrån!

Godmorgon bloggen eftersom jag inte e hemma och internet bara klyddar här får det bli mobilblogg . Vaknade vid tolv steg upp och åt frukost . Jag och emma tänkte ta en runda ner till stranden idag :-) väldigt varmt , solen är inte riktigt framme men på väg :-) nu ska jag gå och byta om. Kram hörs senare .


nu lämnar jag över ...

datan till min kusin som precis har legat här gulligt sidan om mig och sussat lite ! ja vilken bra idé , tänkte lägga mig i sängen och smsa lite ! Kan ju samtidigt berätta att jag sover här inatt med . I morogn sticker vi till stranden om det e fint väder . ! Godnatt hörs i morgon  !


kan man sakna en vän förmycket?

gud vad jag änvänder gud mycket tihihi , Men jag är inne på de ordet nu . Skulle bara berätta hur mycket jag saknar min Emelie . Hon har bara varit borta 4 dagar , men saknaden e mycket stor .  För jag har inte hört hennes röst och inte läst på telefonen sms från bby  ? på 4 dagar nu e det bara Exakt 13 dagar kvar tills hon kommer hit till oss igen ! jag kommer skriva detta i fler inlägg hur mycket jag saknar henne men hoppas ni står ut !

kram och tusen miilljoner pussar på diig emelie i italien !


svar på kommentar :

Heeejsan, hoppas ni har lika bra väder där nere i trelleborg som jag har i gbg! Veckans blogg sa du, va e de förnågot? Jag e inte så smart och dukig på sådannt är det okey om ja skyller på jag e blond? Är det en okey förklaring (A) 
 
Tack detsamma, hoppas den varit grymt bra en sålänge / Janniké


Sv: hihi det e lugnt , Ja här e super fint och skönt ! Ja det finns ett inläg veckans blogg där står instruktioner och allt ! Hoppas du hittar , så jag inte glömmer bort dig i med detta e ett annat inlägg. 

Lycka till kram !

frågestundens svar.....

Varför började du blogg? Hmm jaaa. Jag har ju bloggat  i omgångar . Men jag har inte vatt så seriös men nu har jag bestämt mig att jag verkligen vill va lite seriös nu . Vet inte om svaret va  tillräckligt men annars får du fråga ;D !

Hur många besökare per dag har du ?  igenom snitt har jag 40 . Och för att va lite själviskt e jag väldigt nöjd . För innan hade jag 5, 6 stycken .

Ett bra tips för att bli storbloggare?  Ja jag e ju själv inte så stor (inu) men att du uppdaterara  ofta och har lite tävlingar och liknande  ! Fråga vad dina läsare vill veta . Kanske göra lite som dom vill , men även så du själv tycker det är roligt :)

Intressen? Ja jag är intresserad av mode , sport . Spelar ju golf och  handboll ! Och jag älskar att shoppa .

Önskedröm? Ja för att va lite rimlig och seriös. Att aldrig bli sjukt . Känna pengar på min blogg. Och få underbarste kille i världen  ! Helt enkelt bara leva livet och ta allt som det kommer.

Hur länge har du bloggat ? Nu har jag bara vatt igång en vecka ju , men sammanlagt med dom bloggar jag har haft och innan jag börja komma igång  nu tror jag det 6-7 månader. Men denna senaste gången har det blivit jätte lyckat som sakt redan 40 läsare !




Ja detta va alla frågor .Tack ni som frågade .  Inte så många , men kanske för jag inte haft den så länge men det e lugnt jag kommer ha många fler frågestunder ! Hoppas det kommer fler  då .  Kram

svar på kommentar :

Evelina hej hur är det i sommarvärmen? :D
kram


Sv: jodå man ska ju inte klaga ! hihi riktigt skönt .  Kram

svar på kommentar:

Emma Damm Drawings
 Kikar in och säger hej :-) Är allt bra med dig en solig och fin dag som denna? Ha det bäst!



Sv: Jaaa , jätte bra . Så varmt och skönt .  e det bra med diig också ? Kram

guuuuud världen går nästan under ....

absolut inte ett ända inlägg idaaag halllå !  jag bliiir ju helt  galen . Men det har ju hänt masssa roliga saker idag . Vakna (blev väckt)  hemma  hos Emma vid 10:00 åt frukost , sen gick jag och la mig igen sov till 13:00 sprang upp av.För jag kom på  att jag hade några ärende . Så snabb fixning ner till stan där jag bl.a hämta mobilen och kolla lite i affärerna . Köpte även en silver fläta som man har runt huvudet och ett par sjuukt läckra öronhänge ! Sen blev det hem och äta och sen lite vila och mys med Emma . Klockan 18:00 stack jag till träningen som var extremt jobbig solen stekte och riktigt kvav luft . Efteråt stack jag, Sara ,Emma och Mimmi till Emelie , som e på semester och bada i hennes stora härligt pol! Vi passar deras hus därför ;) ! Kom en för en timma sen och då åt jag och nu äntligen kom jag hit. Som jag lovade ska jag svara på frågorna också kommer nu om en stund .  Inga bilder idag , men ni får bilder på det
jag köpte !


puss och kram höres sen .

packning .....

ja då e jag hemma kom hem för ca en timme sen  har precis ätit och packat om min väska för nu ska jag springa ner till min cykel och cykla till koleninen där min kusin Emma är  sen sticker vi hem till henne för jag ska sussa där inatt !


höörs sen puss hejdå !


finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig !




bilderna säger allt !



jag älskar oss !




 
pussssiiinusssssss på min bbeeebis

 
Amanda !


 Ni e så fina !
 


Bibbi och Bv:s pappa !



(barnen)



(dom vuxna )





ni får även en bild på den goda tårtan !



sist saras bror !





P.s jag hade 4 olika tröjor underdagen/kvällen , för jag kunde inte bestämma mig ;D











Frågestunden börjar här och nu ! Varsågod och fråga vad ni vill .

och avslutas i morgon .

jag vill säga ......

att jag inte har sovit sedan sist jag blogga , okej räknas en timme?  Hallå klockan e 13:00 och jag e pigg som en tupp ! Efter sista inlägget igår har jag sovit en timme hallåå belinda??? Jag gick och la mig smsade lite sen kom Amanda och la sig och vi låg och snackade länge ! Medans mina lilla bby(sara) satt i köket och snackade i telefon , när hon sedan kommer in vid 03:00 så har vi nästan somnat och hon kommer in där som det bara va hon hahahah , fast det blev ju ganska roligt , så det spelar ingenroll.  Så Amanda blev trött och jag och sara låg och snacka en massa skit som jag inte ens kommer ihåg vad det va . Men tyvär gick det inte sova 3 stycken på en liten madrass och en liten säng , så lilla Belinda fick så snällt klockan 05:00 gå och lägga sig på soffan i köket  hahaha ! Men där kunde inte jag sova så jag lå och smsa till 06:30 typ , och då somnade jag kankse en halvtimme sen vaknade jag av att en viss idiot spelade musik , (saras bror ) sen somnade jag igen vid 07:30 och  vaknade en halvtimme senare för då steg hennes föräldrar upp sen låg jag bara där och sussa . Så vi åt vid 11:00 och sen har jag bara legat rak lång! Kanske lite ointressant men just nu skriver jag vad jag gör , kommer ha många tävlingar m.m ! Idag ska jag köra igång med en lite frågestund :) kul va? 

Nej nu ska jag lägga mig raklång där uppe hos mina flickor sen vet jag inte vad som händer  !


pussar och kramar .


gud jag tror jag .......

spyr , ååå fy f*n säger jag bara aldirg mer något som snurrar runt . JÄVLA AMANDA , hahhahahah  .  Nej men kom precis hem från (Vånga) stan . Mycket trevligare enligt mig i alla fall . Jag åkte tre karuseller  jippi vad jag e duktigt . Åkte en sån spindelmannen sak som snurrar sattan , men enligt Amanda snurrade den inte alls  , nänä därför jag spydde :O! Ska nog inte lyssna på henne mer inte om det gäller karuseller i alla fall. sen åkte jag radiobilarna wihoo :D mest för min nacke typ bröööts på mitten  ! Men ja , Sara har inte lagt in bilderna på datan så ni får dom i morgon, istället hoppas det går bra för alla sover väl ändå eller? 

Tänkte börja med dagens oufite också låter väl kul ? har ni några förslag så är det bara att skriva , alltid kul med ideer för det ska ju va kul för er att läsa ! Men ja nu tänkte jag stänga av datan sen pussa min flickor bädda sen slänga mig i sängen och smsa sen somnar jag väl ! Och sussar hela natten förhoppningsvis och soover länge i morgon för jag har sovit skit lite dom senaste nätterna  jag dööör !  Godnatt puss och kram höres i morgon  . 



Plus att jag saknar min vovve extremt mycket men i morgon när jag  kommer hem ska jag pussa ihjäl han , men  här får ni en bild från igår på han ! 







svar på kommentar :

Sandra
Hejsan är det är man ska skriva om man vill vara med om veckans blogg ? :P isåfall jag skulle järna vilja vara med där. skulle vara en rolig grej har aldrig varit med på det förut så ;) Men iallafall. fin blogg :)

Sv: Ja du ska kommentera det inlägget där med veckans blogg , instruktioner står där ;D Ja all lycka till ! kram

ja vad kuuul !

Okej en sista fråga innan jag drar mot stan . Någon duktigt där ute som kan designa min blogg ? :)  kommentera bara detta inlägget då !  

 kramar

9 stycken !

oooooooj med detta är det 10 inlägg idag ! oj oj oj  ja men det e inte ofta nu kommer få så här mycket !  men iförsig e det 4 st svar på kommentar så det e inte konstigt  men i alla fall . Jag ska blogga varje gång jag har tillgång till en data för det e väl roligt att läsa eller?
Tänkte nu på sommaren har man tillgång till datan mycket mer så jag kommer ha en del tävlingar ! SÅ SE UPP :)

Som ni läste i svar på kommentar har jag precis ätit taco och snart blir det nog tårta  !  Sen väntar stan , tänkte  åka något i dag som jag inte gjorde igår ! Ska försöka mobilblogga !

puss och kram

svar på kommentar :

Randy Haha, det är inte alltid lätt att vara snygg =)



Sv: hahhahaha nejdå ! men man kan ju önska ;D !

svar på kommentar :

Emma     Vad har du gjort idag? =)




Sv:  Ja har ju skrivit lite , men just nu har jag precis ätit taco sen blir det väl tårta ,  men annars bara umgåts med min födelsedagsgris och  Amanda :) Kram

nu kom dom ... och

Nej nu kom gästerna och jag har bara kläder på mig ...f*n nu måste jag springa till speglen och ta lite smink på mig  !
+++ jag har blivit helt galen i bloggen , ( ett beroende )  ja sånt händer , hoppas det inte blir förmycket nejå det tror jag inte  !  Hihihi Bibbi Saras moster kom precis dom vi va hos på midsommar .
bibbi- detta e inte belinda va?
belinda- jo hahaha !
sara-  hahhahahahaahaha
bibbi- gud jag känner inte igen dig , du va ju så himla fin på midsommar
belinda- hihihih tack , man e inte alltid lika snygg !



Å gud vad jag gillar att träffa Saras släkt alltid så trevlig och mysigt . Händer inte en gång utan skratt . Nej Belinda gå och sminka dig , det va inte meningen att jag skulle skriva allt detta . Men ja (beroendet) .

höörs sen pussar och kramar

P.S

Tipsa gärna dina vänner om tävlingen och sedan länka till mig , större chans för att vinna då .
Så alltså samla och sedan länka till mig så ser jag vem som har lyckats bäst med det , ett steg närmre att vinna !
Ett plus på vinsten är också att , vinnaren kommer stå under mitt inlägg i en vecka , så om  jag får nya läsare kan dom bara klicka sig in där !
 

Hihihihihi så lycka till nu ! :) kramar

tiden springer iväg !

OOOOOOOOOOJ , medans jag har suttit här och gjort mest ingenting , så har mina två flickor redan gjort sig i ordning. Tiden springer iväg ! Så nu måste jag snabba mig in i duschen och sen fixa mig, för snart kommer gästerna och då ska vi äta gott ! muuumsi fillibabsi:)
 


Här kommer en bild på min födelsedagsgris - i love you my hart !


svar på kommentar :

RONJA Hejsan!!! Allt väl denna lördag? :D KRAM Sv: Jodå alltid extra kul när ens bästa vän fyller år ! :) kram

svar på kommentar :

FOTOPASSION ♥ Allt bra med dig ? :)♥ Jodå ,speciellt när solen e här ! Gör en på strålande humör ;D ! kram

VECKANS BLOGG !

Tänkte ha veckans blogg  :)  Låter väl kul ? 

 

Det är veckans blogg på min blogg denna veckan. Så kommentera inlägget och skriv något trevligt så kankse det blir din blogg som vinner och då får du en fin reklam för din blogg och några ord  om vad jag tycker och just din blogg!



God morgon !

Oj , jag han inte skriva igår kväll. Men i alla fall vi va ju som sakt på vånga igår kväll, mycket trevligt ! Kom trevligt och roligt folk sen vid 20:00-20:30 , vi stack hem vid 23:00 för Saras bror skulle hämta oss. När vi kom ut här på landet tog Sara och Amanda datorerna direkt så jag la mig i sängen och smsade lite . Sen när dom väl var klara (sov jag ) . Visste inte var på jorden jag var i går i alla fall. Men nu e det en ny dag och inte vilken som helst utan min BV:s  (bästavän ) och då blir det kalas och tårta muuuumsi :) . Men det e inte förens klockan 17:00 så det blir väl hjälpa till och städa bada lite i polen kanske , ganska mysigt väder idag ! Sen ikväll drar jag och mina flickor in mot stan till vånga . Sen vet jag inte var jag hamnar i natt ! bilder kommer sen i alla fall.

puss och kram ,





Förlåt men fan vad öde här e jag

2794f7038f1fb0c5b9e3413e6c320b41.png

Kolla varifrån!

Förlåt men fan vad öde här e jag dör ! Var e folket ? Ja det e väl vi som e tidiga . Hoppas fler roliga kommer så man kan åka . Här e mest små barn . Puss och kram hörs sen :-)


det kom fram !

Kom precis hem  och jag såg att mitt mms blogg hade kommit fram ! sånt gillar vi . I alla fall har ju vatt på skopunkten idag . köpte tre skor (jag som inte har några alls sen innan ) lallalala . Skor kan man inte ha för mycket av eller hur ? :) enligt belinda i alla fall !  Blev två (pumps ) och ett par låga . Vi stack även en sväng till mobilia , tog 45 minuter från skopunkten till mobilia :O ! hallå så stort e inte malmö .. men okej . Där hittade jag två par shorts i like this !
Nä nu springer tiden iväg måste hoppa in i duschen för nu kom Sara och Amanda , vi ska ner till Vångafesten och ha kul träffa kompisar och kanske blir någon rolig karusell också !










Här får ni en bild på min hund som ligger här på min säng och sussar lite !!!!



pussar och kramar hööres ikväll!


Prov från mobilBLOGGande:-)

0-13f5d8cbfeedbcdb351766534ee4cbc6.png

Kolla varifrån!

Prov från mobilBLOGGande:-)


äääntligen !!

Tbx , nu böörjar vi om !!!!! nu ska jag böörja skirva här igen ,  känner att jag  har mer tid nu , så det blir roligare att läsa. I alla fall ,uppe med morgon fåglarna idag.  Klockan halv sex steg jag upp idag då jag följer med pappa till jobb, för sedan vidare till skopunkten klockan 10:30 . där jag möter upp Elin :) wiiho !!!  höörs sen pusss och kram !


RSS 2.0