ÅÅÅÅHHHHH

har legat här hela kvällen och pluggat och svarat på frågestunden , PRECIS när jag skulle spaara ,  sååå skulle jag rätta till datan och så råkade jag  dra ut mobilabredbandet ,  och vad händer allting stängs neeeeer ! :O åååååååååååååååh och nu orkar jag verkligen inte göra om det känner hur ögonlocken börjar täppa igen ! och i morgon hinner jag inte !  FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER ,  till fredag kväll då ? åå sånt här blir jag så sur över !


imorgon blir det i alla fall trevligt , 3 lektioner  tyska idrott och matte , sen åker vi tjejer till skatehoolm och sover där en natt ! kommer nog bli trevligt , kommer även blogga där ifrån ! bilder kommer på fredag eller lördag . 

   en aning förannad , men det sover jag bort , jajuuust precis vad jag ska göra nu . hööörs i morgon , godnatt söötisar

                             

dagens belinda och mina älskliiingar



linne- Gina Tricot
kofta - VeroModa
jens tights - VeroModa
halsduk- norge






 MINA TVÅ ÄÄLLLSKLINGAR , ni är det bästa som fiiins älskar eeeeer !



TANDLÄKARESKRÄCK !!!!!!


sa jag att jag skulle till tandläkaren idag ?  
men i alla fall , jag har nog mest tandläkareskräck av någon annan ,
speciellt när man får en ny . men det gick ganska bra fast jag va nervös
hahaahhaha . inga hål fina tänder ! det roliga var att när jag kom hon bara
t- äter du godis och läsk ?
b -  bara på helger
t-  bra för det syns att du inte göra det
b-  llalalal ( ängel )




invudella utvecklingsplanering , åååååh så himmla drygt

så häär ser du uniefär ut på våra lektioner ! :)
nej nu måste jag fortsätta , en gång på terminen gör vi det man får stå ut !

jooon bloond kallar


jooon bloond kallar


beeeeeelindaas cooockaaloong


yees , en ny kategori som får hete belindas coockaloong :) !
bilden nedan får tala för sig sjäälv vad jag har gjort :) har även blivit klar med tyskan och engelskan vilket är skööönt ! nu ska jag hålla min muummmi sällskap höörs sen







liknande Tsunami ?

"Situationen är overklig"

Skandinaviska Barnmissionen i Malmö räddar livet på tiotusentals människor som drabbats av helgens översvämningskatastrof i Filippinerna.
- Situationen är overklig. Lidandet påminner om tsunamin, säger Thord Dahl, som tillsammans med hustrun Birgitta leder verksamhetens omfattande hjälparbete i huvudstaden Manila.



Han och hustrun beskriver förödelsen efter tyfonens härjningar, som slog hårdast mot huvudstaden:
- Floderna svämmade över och nådde flera våningar upp på husfasaderna längs gatorna. Träd, bilar och skjul vräktes med. Hundratals människor omkom.
Närmare en halv miljon Manilabor är direkt drabbade av katastrofen.
- Vattnet har sjunkit undan en del nu. Jag har varit ute på motorcykel och inspekterat skadorna. Det är fruktansvärt. Som ett bombnedslag.
Ändå konstaterar han och Birgitta hur människor vägrar ge upp, söker sig till resterna av sina hem och försöker rädda något av de gyttjeindränkta kläder och bohag som kan finnas kvar.
Vägar är oframkomliga, sjukhus stängda på grund av översvämningar, bostäder och skolsalar täckta av lera, livsmedelsförråd fördärvade och vattensystemet utslaget.
Plundrar husen

Samtidigt söker tjuvar genom ruiner och sönderslagna hus för att plundra dem på vad som finns kvar av värde.
Barnmissionen har ett 80-tal anställda filippinier. De flesta bor i fattiga områden där tyfonens verkningar slog hårdast.
- Ett ungt par lyckades klättra upp på hustaket där de fick vänta 16 timmar med sina små barn innan hjälpen kunde ta sig fram.
Många äldre orkade inte så långt. De sköljdes med av vattenmassorna.
I går organiserade Thord och Birgitta det fortsatta arbetet. Alla anställda hade överlevt. Myndigheterna och SIDA har bett om Barnmissionens hjälp.
Delar ut matpaket

Missionen ska ansvara för att tankbilar och flottar med färskvatten finns tillgängliga på samlingsplatser i de värst utsatta områdena.
- Vi kommer att dela ut matpaket, filtar och kläder. Det mesta har förstörts eller spolats bort för tiotusentals familjer.
Epidemier

Också sjukvårdspersonal kommer att ansluta i veckan. Brunnar och stillastående vattensamlingar är fyllda av gyttja och riskerar att inom kort utveckla livsfarliga diarrésjukdomar och epidemier.








vad tycker du , är detta lika allvarligt som tsunami ? enligt dig ?


heeeeeeeeeeeeeej :) trevlig med ....

så många frågor  :) jag godkänner när jag svarar på dom vilket jag gör lite senare ! hann inte blogga i morse då jag var otroligt trött , så nu e jag här :) och jag lever . tänkte gå ner och laga lite mat sen plugga , sen får jag se om jag orkar ta mig till gymemt ! dock tråkigt inlägg , men nuuuuuuuu funkar äntligen allt på bloggen utom statestiken  och deeet innebär dagens belidna ! vilket många har frågat om jag kan göra. så nu blir ni väl glada ? :) nej nu ska jag gå ner där nere ,  höörs seeen

skiiiiit i det godnatt och sov gott

trevlig måndag ? verkligen inte , vet inte hur skolan tänker ? ska man inte få ha någon fritid elle r? sjuuktligt mycket läxa , och det fortsätter i morgon . bläblääääblä . har doooock varit duktigt idag , åt goos tonfisksallad till middaaag . i morgon blir det nog en tripp till malmö också   ! nu sloknar jag fast klcokan bara ät tio , men det kasnke beror på dom 3 timmars sömn jag hade inatt ! ... glöm inte frågestunden  

jag lever

ja det gör jag ! bara det min data har varit ur funktion , håller på att packa , jag åker till mamma nu och blir där i två veckor :) ska bli trevligt , dooock tar jag med mig datan :)  ! glöm inte frågstunden , ska läsa och godkänna frågorna ikväll , hadeeee bra , bläääääääääää vad jag e trött på skolan nu


frågestund

nu blir det frågestund , avslutas på tisdag . fråga vilken fråga som helst ! jag svarar på allt .


tjoo alla blogg läsare . sitter hä

5d9799ad38d3430bceabb9d9d18d2271.png

Kolla varifrån!

tjoo alla blogg läsare . sitter här i bilen men mina underbara bästavänner . på väg till näsby och ska spela match lyckan står hos tack :)


godkväll :) ligger här och kollar

471dc844c36bb88659709e24f8c95a7a.png

Kolla varifrån!

godkväll :) ligger här och kollar på film hos fam widarsson/nilsson. mysigt att bara kolla på tv hela kvällen , med trevligt sällskap . komhit vid sextiden sen åt jag och sen har det bara varit film . vi var ute med vovven för en stund sedan också . ska snart lägga mig och sussa .i morgon blir det match ,:)
bilden är på min underbara kusin som också befinner sig i huset :)


skräääääcken ,

hej , har inte hunnit göra så mycket , varit ute med hunden osv , när jag kom upp var min data borta ? jaa okej och var e den då ? jo min bror hade göömt den , eeee väldigt omoget men okeej ! och jag skulle ju egenltigen va här själv inatt , men det sket siig för om jag skulle va här så skulle min bror blablabla , så lösningen för jag skulle sova på en säng var mamma men jag vågar inte sova där själv i et stort hus . så underbara nina erbjöd sig att jag kunde sova där inaatt  om jag ville ! ååå gud kan man bli mer underbar än henne ? nej absolut inte , så nu ska jag åka med farmor en runda sen ska jag till fam: widarsson , nilsson ! hörs senare ,

25 dagar 22 timmar 14 minuter 40 sekunder

hej alla läsare ! alla lika pigga och glada som jag är ? :) somnade igårkväll efter jag  hade sett  20 minuter av filmen , så nu när jag har skrivit klart här tänkte jag se klart den .  fick några mail igår också ! frågade om jag inte kunde göra videobloggar , jag har funderat på det men måste ha lite till tid och tänka ! och sen fick jag även fråga om frågestund , ja vi kan ju dra igång en och så kan den avslutas på tisdag , för i morgon hinner jag inte svara på några frågor då jag ska spela match och måndag hinner jag inte i heller så tisdag . ja ni får läsa mer inästa inlägg !

filmen jag börjaade titta på igår och som jag ska se färdig nu ,  norska jönsson ligan typ fast i norge heter dom olsenbanden och är andra pojkar som spelar dom , riktigt bra ikväll blir det nog en annan likadan !
nej nu ska jag inte babbla så mycket mer  ! ska nog kolla på stora pojkarna som ska spela fotboll´sen !


opps! 1 sak ni inte visste jag äls

0-10789709211ea563056f2e159f9e864b.png

Kolla varifrån!

opps! 1 sak ni inte visste jag älskar peak
hm vad ska man med 3 likadana jackor till ?:) hörs i morgon


gokväll

sitter här och tittar på kändisdjuglen och smsar bestämmer vad som ska hjända i morgon , och kollat på idol innan , tränade efter förra inlägget . ska städa lite sen kolla på olsenbanden och smsa lite till ! höörs sen 

stor bloggtorka dom sistaadagarna men ska blit bätttre , roligare nu när nästan hela bloggen funkar :D

shhhhhh ! vasadu ?

tror den funkar nu för jag ser att alla kommentarer har börjart visats och nu kan jag gå in på dom och see vem det är och det gillar vi ! :) taaaaack så mycket min vän .  


Anonym
Du frös ju ihjäl idag i skolan att du inte ens lyssnade på Ghesoun att gå ut. Herre guuud! galet vad man ska ljuga i bloggen ;)

svar: vad har detta med saken att göra ? acck , anonyma läsare vågar inte stå för vem dom är men det är ju troligt vis någon i min klass eller den andra åttan ! men du kanske skulle spesifiktsera dig lite mer !

godmorgon. grattis till min världe

0-7b33a6dd28ab19aa538b741a51f84800.png

Kolla varifrån!

godmorgon. grattis till min världens bästa pappa idag som blir 39år! ikväll kommer farmor och firar det med tårta och annat gott . har för övrigt inte så mycket mer att säga faktiskt . mår underbart . då det är riktigt kallt ute vilket är mysig :) sitter här i skolan och fryser otroligt mycket . i love
28 dagar kvar sen lyfter planet .. och jag och min underbara vän/ kusin är på väg mot en fantastisk vecka. får veta mer om det sen :) puss och kram.


fy fan ! r.i.p

alltid så jävla hemskt att få reda på någon som dör ,djur som människa . sååååååå hemskt min älskade lilla  pojke , alldeles förtidigt att lämna oss  '! å du var guld värd. åååååååååååååå tårarna bara rinner !


vila i frid <3

hoooome sweee home !

yes just det vi kallar underbart , hemma såååå häärligt ! nu ska jag ejda liiiiiite sen ska jag byta om och sen blir det träning :) i like i like i like i like i like !  sen blit maaaasssa plugg och ännu mer tv !  jag tycker jag börjar bli lite tråkig här ! några förslag vad man kan göra ? :) puss ooo kraaam

oj oj oj ovanligt vad mycke tid jag fick över då !

godmorgon , jag som aldrig brukar hinna blogga på morgonen . men idag hann jag ! ska snart springa till bussen ;)  NO första lektionen !  slutar 14 :00 idaaa  ! ska ner i stan och fixa lite saker sen ikväll ska jag träna ! nej  nu måste jag springa vi höörs sen  :) puss och kram
    här får ni en egopix också ;)
h


stora beslut här

min blogg  är helt flippad vissa kommentarer syns och vissa inte och sen står där såna sjuka saker , och jag kan inte se statestiken mer än på pappas data .  så om jag ska starta en ny , men ändå inte nån grabb skrev att ahn kunde hjälpa mig så får väl se om han kan det och om det inte hjälper så  får jag helt enkelt fixa en ny  !

 förlåt för en dåligt dag , men när man mår bra och livet bara flyter på och haar mycket att göra hinner man itne blogga ,.


 kort omdagen i alla fall :
skola
farmor
hem
data
plugga
träna
tv 
 
 och nu ska jag lägga mig och smsa lite sen kallar jondblond ! iii liike ! :)  hörrs i morgobitti

drömmen om att förändra världen .

0-1733e625a98d703b9c1830f3dd6c9c59.png

Kolla varifrån!

drömmen om att förändra världen .


ligger och bläddrar i fotokataloge

0-2422b9af9a3c402b4df45dc382b32fed.png

Kolla varifrån!

ligger och bläddrar i fotokatalogen . dekar snart . Puss haj


handbolls planen kallar ,




ska bara byta om sen sticker jag och tränar tbx om nån timme höörs

självklart läsare!

yees , någon läsare undrade vilka bloggar jag läser varje dag och vilka av dom som jag slänger in en kommentar hos !

varjedag :
tyra sjöstedt
kenza
ellinor dahl
colorelle
alexandra style
lily
nicole mendoza
caroline lundh
egiona
ida frank
diabetesmannen
vendela
frida karlsson 
mica
kissies , bara föör att hon är så .......
 
har några till men dom är inte såå intressanta så .  men mina 4 favoriter är tyra ellinor colorelle , nicole och diabetesmannen , !


dom jag kommenterar av dessa :
ellinor
diabetesmannen
kissie- hatkommentarer får andra att inse
brukar va med i lilys tävlingar



hoppas detta var bra svar ? :)

matte på högsta nivå :) haha elle

0-56d3619c7a31ce881aae5dd91fce6398.png

Kolla varifrån!

matte på högsta nivå :) haha eller ente ;)


snart är skolan över :) då blir de

0-22cede9708aa1d354a19fc570054cf32.png

Kolla varifrån!

snart är skolan över :) då blir det vila och sen träning :)


. dagarna i skolan är underbara :)

0-63520905f71803b83d492f0b625ac399.png

Kolla varifrån!

. dagarna i skolan är underbara :) slutar fyra idag , men det skiter jag i för skolan är bäst :) puss och kram .


detta får avsluta min otroligt und

0-1bb6303a78f7cd14c60032262006976d.png

Kolla varifrån!

detta får avsluta min otroligt underbara dag . jag ska va ordentlig i veckan jag lovar :)godnatt sov gott.


nästan två timmars träning denna k

0-3873bf931386169e43706ceb3b957fb7.png

Kolla varifrån!

nästan två timmars träning denna kroppen kostar smärta .


jag lever mitt eget liv .

just precis  , och jag måår otroligt bra ! vaknade för en stund sedan kollat lite tv och städat mitt rum , för i senare idag ska vi göra klart det . men innan dess ska jag dra ner en runda till gymmet nån timme .  i looove that träna alltså ! mmmmm och en kvart solning på det , yeees jag lever livet !







jag trampar ut en runda med hannes

0-3c31cdc47892740564629227a91067de.png

Kolla varifrån!

jag trampar ut en runda med hannes i nina nya uggs och ett par mysiga byxor :)


. behöver jag säga mer :o

0-3e0aa6409dd89e784c8b6a1ce379346c.png

Kolla varifrån!

. behöver jag säga mer :o


just det malmö stad kallar på mig


har precis kollat på tv idol och k

0-37aed7a18380aff9e772f85edbf6846e.png

Kolla varifrån!

har precis kollat på tv idol och kändisdjungeln . dålig blogg dag pga att jag mår dåligt . har även hunnit med att träna . och just nu sitter jag och läser bloggar . vilket är mycket avslappnade . nu ska jag snart släcka ner gå ut med hannes och i morgon ska jag vill malmö och shoppa skor något jag älskar . sen får vi se vad dagen har att bjuda på:) hörs i morgon puss och kram


HEEEEEEEEEEEELVEEEEEEEEEEEEEEEE

gooodmoorrrning ,  skulle ju egenltigen träffa hannes idag , men så blev det inte så , triist . såå sitter här och gör ingenting . väntar på att sara ska sluta . studiedagar , ska man ju egenltigen plugga , men ttyväär orkar jag itne det idag får ta det på söndag .  höööörs sen


gooodniiight suunshiine

nu ska jag krypa ner i sängen sidan om min älskade sara ,  mysigt hon ska upp till skolan i morgon bitti ,  vilket jag inte ska . sen ska jag troligvist in och träffa trevligt folk ! höörs i morgon sov gott

inatt inatt e dee du och jag





inatt sover jag hos denna pinglan .

jag äääääääär såååååååå ***  ii diig  ! 
schyyyyyyyy ni som vet , hör sen sötissar 

allt klart en tur med bebisen , br

0-22011a1a9a02153fe6f43b594f828fce.png

Kolla varifrån!

allt klart en tur med bebisen , brrr vad det är kallt .


nice day



bilden säger vad jag göra just nu , blir troligen en trevlig fotografering ikväll i liiiike !

i looove it



godmorgon vaknade upp brevid elin idag niice ! mammiiii strax . plus min bebis e sjuk åå stackarn !  såg att handbolls inlägget har kommit in i dag men jag skickade det igår ! aja konstigt , det blev i alla fall vinst för dom igår ! 28-26 . drööööööm i uppfyllelse , guuuuuuuuuuud vad jag mår bra idag   !tänkte köra igång med dagens nu också , har äntligen hittat kablen till min kamera .  hööörs sen



världens hääärligaste kille






http://diabetesmannen.blogg.se/

hej bloggen är på handboll och kol

0-6be5970f7b37b352a563824c836f2e21.png

Kolla varifrån!

hej bloggen är på handboll och kollar på dom stora pojkarna :-) som just nu leder över jönköping :) heja . hörs sen


skiiiiit i det godnatt och sov gott

nu ska jag lägga mig och susssa sidan om elin , i morgon blir det ny dag med nya tag . massa uppdrag i morgon  också , sånt gillar vi ! blablabla , jag somnar nu puss godnatt

välkommen hit alla nya läsare

4 dagar ledigt riktigt häärligt , i morgon och på fredag har vi studiedag  , nu blir det leva livet 11 dagar kvar i skolan sen 4 veckor leeedigt (inte i sträck ) ! ska träna om någon timme sen spelar a-laget ! just nu ligger jag och myser men min bebbis som är sjuuk , aauuw stackarn , ska vila lite höörs sen ! 
 

godmorgon slapp dag yes. no avklar

362b54a18043241e410eb45b9c5f8939.png

Kolla varifrån!

godmorgon slapp dag yes. no avklarat nu är det snart projekt och sen skoljoggen sen är oplanerat :) puss och kram


ingen blogg dag dooock

nej just precis , men jag lever och jag har haft fullt upp som jag garanterade igår . först skolan sen konfirmation och sen på uppdrag i malmö :) mmmmmmme like . nu har jag precis kommit hem och har fixat med massa saker och kollat tv . nu ska jag lägga mig i sängen och susssa ! imorgon e det ny dag med nya tag . höörs i morgon , höörs i morgon mina läsare !

ikväll klär jag mig i mina klackar

0-59a28776e36bb398e3a53e237a63d9c0.png

Kolla varifrån!

ikväll klär jag mig i mina klackar när jag beger mig på uppdrag i malmö :) hörs sen :) puss och kram


godmorgon :) sitter på svenskan oc

0-4fa794070f84e6f46f63c41c93e3a47b.png

Kolla varifrån!

godmorgon :) sitter på svenskan och arbetar , snart hk sen ska jag till bastion och träffa lite trevligt folk :) see ya .


godnatt :)

nu ska jag lägga mig och läsa lite HK , sen ska jag sova har fortfarande ont i magen men inte som i morse . jag hoppas jag ska till skolan i morgon för jag villl , i love schooooool fråga inte men jag gör det  :) sov gott söötiisar pusss och kram

belinda skvallrar - laila bagge




2009 har på många sätt varit Laila Bagges år. Hon har blivit folkkär genom sin roll som uppskattad jurymedlem i "Idol". Hon kom tvåa i TV4:s tittarsuccé "Let's dance" efter att ha hyllats av såväl tittare som experter. Och dessutom var det i våras som hon träffade sin stora kärlek Niclas Wahlgren.
Men 2009 har också varit ett tungt år för Laila.

Obotlig blodsjukdom

Redan när Laila var tio år fick hon veta att hennes mamma, Mona Carling, led av en ovanlig blodsjukdom som aldrig skulle gå att bota. Och i samband med finalen av "Let's dance" i våras förvärrades hennes tillstånd.
Laila fick veta att mamman var döende.
- De senaste åren har mamma blivit sämre och mitt under slutperioden av "Let's dance", då tempot var som allra högst, fick vi reda på att mamma var döende. Mitt hjärta höll på att slitas i tusen bitar. Att förlora mamma kommer att bli mitt livs största sorg, berättade Laila Bagge i "Sommar i P1" i somras.
Sedan dess har Laila levt med rädslan för att mamman vilken dag som helst kunde gå bort.
Trots att hon senaste tiden arbetat för fullt med "Idol", och utåt sett varit lika sprallig och glad som vanligt, har tankarna och oron funnits där.
I torsdags kväll skulle Laila Bagge och Niclas Wahlgren egentligen ha varit två av hedersgästerna vid TV4:s stora höstfest på Cirkus i Stockholm, men de kom aldrig.
I stället var de hos Lailas mamma och vakade vid hennes sida hela dagen och kvällen. Senare på torsdagskvällen somnade mamman in.
"Kärnan i hela familjen"

- Mamma har ju varit sjuk väldigt länge och jag har levt med det här en lång tid. Nu när hon är borta så känns det väldigt overkligt, berättar Laila Bagge för Expressen. I dag är hon glad att hon fick vara med sin mamma ända in i det sista.
- Vi var alla där när hon somnade in. Jag, mina syskon och Niclas, säger hon.
Laila Bagge kommer i höst att synas i "Idol 2009" som planerat, men tar en paus från att göra intervjuer.
Fortfarande har hon svårt att prata om det som hänt, och är just nu mitt uppe i sorgeprocessen.
- Det är väldigt svårt att prata om det nu faktiskt. Men hon har hela tiden varit kärnan i hela familjen, den som hållit oss samman. Hon var en väldigt stark kvinna med otroligt mycket humor.


fullbokad




YES I AM !

en stor tallrik apelsin och ett br

0-67e3f023b0805771405dec7c80c1341f.png

Kolla varifrån!

en stor tallrik apelsin och ett bra tv program . lite paus i arbetet :)


FOTOTÄVLING !!!!!!

YES , nu kör vi igång fototävling här på min blogg , faktiskt första gången vi har en sådan (fototävling alltså ) reglerna är enkla och priset får ni reda på senare :) men jag garanterar ett pris .

1 . bilden ska ha temat höst
2 . nu är det upp till dig att få det få det där lilla extra på bilden
3 . när du har bestämt dig att du ska vara med och du vet vilken bild du ska ha med i tävlingen , skickar du ett mail till [email protected] och beskriver din bild , och vad du har tänkt när du har tagit din bild! och en länk till din blogg
4. du ska länka till min sida
5 . du ska kommentera detta inlägget och skicka länken till där du har länkat mig
6 . sen avslutas tävlingen den 22 september
7 . när tävlingen är avslutad väljer jag ut 4-6 bilder som är mina favoriter , sen är det ni som får rösta på dom bilderna  OBS ! det är förbjudet att rösta på sin egen bild , om man gör detta blir man diskvaliserad !


NU SÄGER JAG BARA LYCKA TILL ALLA !



magkatarr, och jag ska inte bli som kissie eller dessie

yes som rubiken säger , jag har magkatarr , ajajajaj det gööör ont , har varit hos fabror doktorn idag fick ta ett stick i fingret vilket jag hatar , men efter en stund tog jag det ändå . hihi (A) så nu har jag fått tabletter jag ska ta

besökar antalet har ökat , och drömmen om att bli sotrbloggare fortsätter. men aldrig i mitt liv att jag ska bli som kissie och dessie , för dom är bara såååååååååååååå pinsamma , jag ska va mig själv genom hela bloggen

nej nu ska jag fortsätta att läsa lite mejl och ringa ett jobb som jag har på G ! höörs sen




så här såg det ut när dom hade stuckit mig i fingret , auuuuuuuuuuuuuuuu

jag berättar allt i morgon

jaaaag har så otroligt ont i min mage att jag vill döööööööööööööö.så orkar verkligen inte berätta nu , höörs i morogn bitti ,

en härlig söndag , hörs ikväll bef

0-7fd75ad4a7f305b21d7047310e53a459.png

Kolla varifrån!

en härlig söndag , hörs ikväll befinner mig just nu hos emma :) PUSS


godmorgon

jag mår verkligen suuuuuuuuuuuuper bra idag , taack så jätte mycket för igår alla . verkligen en super trevlig kväll. nu ska jag fixa mig lite städa rummet sen ska jag och emma träffas och snacka om en hel del , sen ska vi träna :) känner på mig att denna dagen också kommer bli lyckad , puss sötiiisar seees

nu ska jag sova

går inte bskriva med ord vilken otroligt underbar lördag jag har haft , obeskrivligt vad jag har haft det roligt , taack för alla som var däär . tack så mycket för allt , stort plus till in kusin som är den absolut bästa som finns . otorligt härligt att mås å här bra efter en kväll , höörs

, kallar detta allsång . Jippi jaj

2968057a47c4e2e3860c17814fafbc92.png

Kolla varifrån!

, kallar detta allsång . Jippi jaj jaj jaj Jippi Jippi jaj .


besök på andra sidan gatan . så hi

0-242ac2cc6dd0e11453e7741dc01d9c35.png

Kolla varifrån!

besök på andra sidan gatan . så himla fint :)


skog -cheeck en mysig kväll- cheeck

funderar att gå på ett fiint besök , kankse ååååååå du e så underbar ! berättar mer sen måste fixa miig lite  :) puuuuuuuuuusss


på väg till skogen hundarna vilar

5b8520755bd99db3a817a06b36e38c84.png

Kolla varifrån!

på väg till skogen hundarna vilar så dom orkar gå:)


dagens jag :)

-b3dccd9a7fa6b5ac5b9aa7028104bf6.png

Kolla varifrån!

dagens jag :) är just nu på pappas jobb :)


godmorgon vaknade för en timme sed

-c8957dcd44127ac29b003d240de6de9.png

Kolla varifrån!

godmorgon vaknade för en timme sedan . steg upp gick ut med min bebis :) sen fixa mig och nu är jag på väg till malmö en runda . sen ska jag börja fixa rummet lite. sen i eftermiddag blir det skogen med fam dahl:)
See ya


yeees , ett pressentkort har jag redan fått hem ,

 bli ni också medlem genom att klicka på denna länken nedan
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=204156

max 3 minuter så kan du få pressentkort i din favoritaffär , har just nu på en timme klickat ett pressentkort på 200 kr , på skopunkten . härligt härligt , får väl fortsättta läsa mailen  hunden är rastad .

så här ska livet flyta på




 har nyss kollat på idol och kändisdjunglen , ska gå ut en tripp med vovven . har massa arbete på gång , med bloggen , massa mail ååå ja man ska ju inte klaga . inte för jag är stor bloggare men jag börjar få mycket mail och liknande , det är faktiskt rolgit att klicka in på blogg.se och se att statestiken har ökat . men förtillfälligt funkar den inte men imellan åt . förstår inte vad det är för fel på blogg.se för det visas bara ibland och allting är helt konsitgt funkar när det själv vill helt enkelt . nej just det jag skulle ut med hunden hööörs sen , ska dra igång en tävling också som jag sa idag eller i morgon .

två lektioner kvar :) ida ganska s

0-1e95c67062e7f9e8a23e91bd6a1e1e9f.png

Kolla varifrån!

två lektioner kvar :) ida ganska speedad efter lunchen see ya


gymet kallar

jaaaaaaaaaag sticker till gymet nu och lever lite :) i looove it ,hööörs sen blogggtorkan

godmorgon bussen kallar att han är på väg

idag , har man försovit sig , vilket är triist så nu börjar jag om en timme , ska springa tilll bussen nu , höörs sen

BELINDA ÄR BEROENDE !




 jag har blivit beroende ,, men inte av något farligt-

1, jag använder en 3/4 delar sån här om dagen
2, jag använder en halv sån här om dagen
3, jag använder en hel sån här om dagen

gaaaaaaaaaaaalet , men det stämmer . speciellt med spriten , hela tiden kanske lite för ofta , men jag älskar verkligen deeeeeeeeeeen , känner mig så reeen , och jag hatar bakterier , så använder ni något ?



har bara slappat till nu , ska snart iväg på träning , hööörs sen :)

precis som alla andra människor hå

0-6ded305ec6f0ab56516fad4499aa0841.png

Kolla varifrån!

precis som alla andra människor håller sig för huvudet när man ska fotografera . inne på sista lektionen tyska . sen blir det hem och skugga och städa . livet leker på 41 dagar kvar :)


godmorgon sitter just nu på bussen

2d1636fc836af218e2b9218caf474539.png

Kolla varifrån!

godmorgon sitter just nu på bussen på väg till det vi kallar skola :) först labration no sen e det brandövning . och sen tyska efter det slutar vi:) hörs


jag har inte glömt er , bara det j

0-755a323bb6480a66b83a00ceda59b3a7.png

Kolla varifrån!

jag har inte glömt er , bara det jag har inte haft tid. dagens shopping visar jag i morgon . BLOGGtorka idag , vilket är tråkigt . nya tag , är rätt sliten för tillfälligt . glömde berätta att jag och sara åker till norge i oktober :) nice, nej nu ska jag kolla på jonblund ;) haha godnatt hörs i morgon


bio avklarad nu blir det stan sen

2c044cd4a6fa6548284a02089fc1f638.png

Kolla varifrån!

bio avklarad nu blir det stan sen malmö mcr :) hörs


godmorgon just nu har jag bild . i

46f85250d7a9324005bd859a429982a2.png

Kolla varifrån!

godmorgon just nu har jag bild . ida i fokus . lägg märke till hennes pennor ;) snart svenska och sen hk sen blir det film på grand :)


som ni ser hamnar blogg inläggen EXTREMT PÅ

fel plats. jag blir så irriterad nu när bloggen håller på att uppdatera , jag vet inte om ni har samma problem , men jag kan inte kolla kommentarer så förlåt om ni inte får några svar , eller dom blir accepterade ,  jag kan inte kolla min statestik , vilken ät väldigt viktigt för mig . hoppas dom fixar det så fort så möjligt , annars bytar jag blogg punkt slut . så himmla jobbigt att ha sånna här problem ,,,, oojoj nu babblar jag bra igen . godmorogn förresten hihi klockan är (fem) (A) . jag gick till skolan med en otorolig migrän  , gick  hem på lunchen för att äta men dock gick det inte över så jag stannade hemma och nu har jag sovit i 4 timmar vilkket var otroligt skönt , vi höörs sen nu ska jag kolla igen en massa papper ,

kanske det ska funka idag ? ett f

0-208b6b08941242aae2e672d2c5ae4b37.png

Kolla varifrån!

kanske det ska funka idag ? ett försök . på väg till malmö med familjen dahl . sen blir det nog ett besök hos familjen widarsson . får se vad jag orkar . Hörs sen


vellinge och malmö avklarat , nu v

5553706e022209f92ef4534a37ca6682.png

Kolla varifrån!

vellinge och malmö avklarat , nu vet jag inte vad som händer :)


assa för fan sista inlägget nu . d

0-61366f43d66344556dd8e8223f1f0220.png

Kolla varifrån!

assa för fan sista inlägget nu . den har inte fungerat på två dagar . någon med samma problem . i skolan just nu sista lektionen . ska till stan sen och fixa prao.


och vi klagar


ligger här och läser lite bloggar , klickade nyss in på FOKI ,allt hon skriver stämmer faktiskt en av få storbloggare jag faktiskt gillar . värd att klicka in ni kanske fattar vad jag menar . VI KLAGAR TÄNK PÅ AFRIKA BARNEN

jag fattar ingenting



<a href="http://www.feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A//trelleborgsflickan.blogg.se/index.rss"><img src="valid-rss.png" alt="[Valid RSS]" title="Validate my RSS feed" /></a>

jag fattar ingenting



<a href="http://www.feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A//trelleborgsflickan.blogg.se/index.rss"><img src="valid-rss.png" alt="[Valid RSS]" title="Validate my RSS feed" /></a>

följ min blogg på bloglovin

http://www.bloglovin.com/blogg/1028031/trelleborgsflickan?claim=5fbhaaydttb">Följ

ännu en dag med stora missar . på

0-596635bb37e3a15d4ca5b85c23631b.png

Kolla varifrån!

ännu en dag med stora missar . på väg hem där min saknade dennis är . Hörs sen


RSS 2.0